P A L V E L U T

YRITYSILMEET - VERKKOSIVUT - VALOKUVAUS - VIDEO - MARKKINOINNIN SUUNNITTELU - SISÄLLÖNTUOTANTO

Palvelut

Yritysilmeen suunnittelu

 

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran.

 

Huolella suunniteltu, kokonaisuuden huomioon ottava ilme erottaa sinut muista, viestii haluamiasi asioita ja kestää aikaa. Se säilyttää tunnistettavuutensa, mutta näyttää hyvältä erilaisilla alustoilla, verkkosivuista painotuotteisiin ja liikelahjoihin.

 

Yritystäsi arvotetaan sen perusteella miltä se näyttää. Ihmiset vertaavat mielikuvaa omiin odotuksiinsa ja tarpeisiinsa. Parhaimmillaan yritysilme henkii luotettavuutta ja luo visuaalisen peruskiven, jonka kanssa on helppo toimia.

Yritysilmeen suunnittelu

 

  •     tunnuksen ja logon suunnittelu
  •     yrityksen verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
  •     värimaailman määrittely
  •     kuvamateriaali ja sen määrittely
  •     mahdollisten some -kanavien kuvamateriaali
  •     esityspohjien suunnittelu ja toteutus
  •     graafinen ohjeistus

 

Työnäytteitä löydät täältä

Verkkosivut

 

Asiakkaat aloittavat useimmiten Google-hausta.

 

Verkkosivustosi tehtävä on vakuuttaa asiakkaat lyhyessä ajassa. Sen on tarjottava selkeät vastaukset seuraaviin asioihin: mitä tarjoat ja miten sekä yhteystiedot.

 

Toteutamme sivut käytännöllisiksi ja liiketoimintaa kehittäviksi. Asiakkaasi kiinnostuu asioista nopeasti ja selkeä sivustorakenne auttaa häntä löytämään haluamansa.

 

Mobiililaitteita käytetään jo enemmän kuin tavallisia pöytätietokoneita ja kannettavia. Suunnittelemme sivustot aina myös mobiililaitteille sopiviksi.

 

Työnäytteitä löydät täältä

Valokuvaus

 

Valokuvat ovat yhdessä videon kanssa lyömätöntä sisältöä.

 

Kuvaamme ammattitaidolla juhlia, messuja, seminaareja ja muita tapahtumia. Henkilökuvia voidaan ottaa miljöössä tai studiossa Porissa.

 

Tarvitsitpa kuvia Powerpoint-esitykseen, kotisivuille, tulevan seminaarin puheenvuoroon tai sosiaaliseen mediaan jaettavaksi, kauttamme se onnistuu.

 

Palveluun kuuluu myös kuvien jälkituotanto.

 

Valokuvausprojekteja pääset parhaiten katsomaan Behance profiilistani

Video

 

Laadukkaasti toteutetulla videolla herätät katsojan kiinnostuksen ja esittelet toimintaasi tai tuotettasi eri tavoin kuin mihin kuva tai teksti kykenee. Oli kyse sitten kevyellä kalustolla kuvatusta videomateriaalista tai täysin tietokoneella tehdystä graafisesta työstä on lopputulos vaikuttava ja toimii  hyvin kotisivuillasi ja sosiaalisen median kanavissasi.

 

Videoita voidaan kuvata tapahtumissa, luonnossa, juhlissa tai yrityksen omissa tiloissa. Tarvitsetko esimerkiksi esittelyvideon rekrytointia varten tai tunnelmia messuilta?

 

Videokuvausprojekteja pääset parhaiten katsomaan Behance profiilistani

Markkinoinnin suunnittelu

 

Tunnetko internetin ja markkinoinnin lainalaisuudet?

 

Verkkosivusto tai verkkokauppa ei riitä, jos sivustolle ei saada asiakkaita. Löydettävyyteen ja tehokkuuteen on olemassa runsaasti ratkaisuja niin euroissa kuin tehokkuudessakin mitattuna. Autamme löytämään yrityksellesi  sopivat kanavat asiakkaitasi kiinnostavalla sisällöllä.

 

Sosiaalisen median, Googlen ja muiden sähköisten markkinointikanavien hienous on kohdentamisessa. Eurot voidaan ohjata mainontaan, joka tavoittaa oikeat henkilöt. Maksat vain tuloksista, jotka voit vielä määritellä itse. Ne voivat olla esimerkiksi Facebook-sivusto tykkäyksien kasvattamista, ihmisten ohjaamista sivustollesi tai suoraa tuotteen myyntiä tietylle ihmisryhmälle.

 

Pienelläkin budjetilla päästään alkuun tuloksekkaasti.

Sisällöntuotanto

 

Sisältö on vetovoimaa.

 

Hyvää sisältöä on ilo jakaa. Se toimii tehokkaasti, kun viestille on määritelty oikeat mediat ja se sisältää kohderyhmälle kiinnostavaa sisältöä. Onnistumista voi mitata esimerkiksi sillä, saatko asiakkaasi jakamaan sisältöäsi sosiaalisessa mediassa.

 

Kuvien, tekstien ja videoiden on välitettävä tarkoin valittua viestiä. Mitä huolellisemmin sisältö on suunniteltu, sitä paremmin sivustosi menestyy Googlen hakutuloksissa.

 

Ehkä tarvitset vain flyerin? Teemme monenlaista graafista suunnittelua erilaisiin visuaalisiin ympäristöihin sekä viestintä- ja markkinointimateriaaleihin.

 

Sisällöntuotantoa työnäytteissä

KIEHU CREATIVE OY  |  VILLE ERKKILÄ

040 141 6838

ville@kiehu.fi

KIEHU CREATIVE OY